.

så er det blitt en sånn natt, igjen. jeg får ikke sove.  så blir jeg liggende å tenke.   jeg tenker på alt jeg angrer på at jeg gjorde, det jeg ikke gjorde. at jeg ikke sa unnskyld når jeg burde. at jeg ga opp. at jeg ikke ga opp. "er det noe jeg kunne gjort annerledes?"  å det er det jeg sliter med å akseptere. jeg vet ikke. akseptere det at jeg ikke vet. er det sånn det skulle bli? er det sånn det faktisk er? eller kjennes det bare sånn ut? jeg vet ikke.  så sitter jeg her da. å er helt tom. det kjennes vertfall sånn ut. akkurat nå.  faen.  

NEW SHOES

Som jeg sa, var jeg på Gjenbruk og kjøpte en del ting. Noe jeg nesten hadde glemt var at jeg fant jo noen dødsfete sko der også. Beste av alt, de var helt ubrukt. Jeg er ikke så veldig glad i "feminin" stil, jeg går som regel i oversized t-skjorter, store hoodies osv. Jeg eier ikke en eneste bluse, eller fin topp liksom. Så høyhælte sko osv, bruker jeg kun i anledninger jeg går i kjole.  Men så kom jeg over disse da, shit de var så tøffe. Ser for meg disse med noen slim jeans, kanskje en oversized t-skjorte eller genser og bomber. Det hadde vært såå kult :-) Og dere, de kostet 25 kr.

GJENBRUK FOR ALLE PENGA

Heisann! Oi, dette var lenge siden. Jeg har ikke blogget på en god stund nå, og for hver dag som har gått har det bare blitt verre og verre. Jeg har hatt lyst, men når jeg skriver slike innlegg som jeg har skrevet i det siste føler jeg det blir så overfladisk og .. teit (?) å skrive om sminke osv. Vanskelig og forklare, men føler det blir rart å hente seg inn i fra slike innlegg. Vet ikke, jeg må bare overkomme akkurat den angsten. For jeg elsker jo å skrive begge type innlegg!  Ikke mye har skjedd siden sist, litt jobbing, litt shopping og veldig mye hverdag. I dag hadde jeg egentlig fri, og planer med farmor om å reise på Gjenbruk på Røra. (Fretex-ish butikk). Men, jeg ble spurt om å stenge ferskvaren 15-19, og jeg takker aldri nei til jobb med mindre jeg fysisk ikke kan, men jeg og farmor utnyttet dagen heller frem til da. Man kan rekke mye på de timene, om man bare (bare og bare, du) er effektiv og står opp i rett tid :-) Det var 50% på hele butikken, og ...
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits