hvem er jeg?

- Jeg er sjenert, men veldig utadvent med de jeg blir kjent med. 
- Jeg er smart, men veldig dum på "enkle" områder, sånne ting som alle skjønner veldig fort, skjønner jeg som regel tregt. Jeg kan få 3 forklaringer på hvordan bananer skal stables, men kan lese på et tema eller et konsept og skjønne med engang hvordan det fungerer.
- Jeg er veldig rastløs, men også veldig lat. Om jeg brenner for noe, kan jeg gjøre alt i min makt for å få det gjort, men om jeg skal henge opp klær kan det gå opptil en uke før jeg gjør det.
- Jeg har ikke behov for å ha mennesker rundt meg, jeg har de jeg trenger. I mine ungdomsår trengte jeg mange rundt meg for å få den bekreftelsen, mens nå klarer jeg meg veldig godt i mitt eget selskap, samtidig som jeg trenger ikke mer enn de nærmeste menneskene i livet mitt.
- Om jeg hadde fullført VGS, tror jeg alikevell at jeg ikke hadde valgt å være russ, da jeg ikke ser poenget i det. I mitt hodet, er det bare press, penger og om å "være kulest". Jeg hadde ikke hadde fett, med å deltatt i det. For meg er det meningsløst, det blir som å delta i en konkurranse om hvem som har mest penger.
- Jeg jobber hver eneste dag, for å komme meg dit jeg vil, Jeg vil fullføre utdanningen min, men det koster penger. Så hver eneste dag, overfører jeg penger til sparekonto, om det er 2 kr eller 200 så overfører jeg, for å kunne komme dit jeg vil. For, min drøm er å jobbe med vanskeligstilte barn/ungdom, som jeg kan hjelpe. (Jeg må nemlig ha kun partall, på kontoene mine, så om jeg har 14.346 kr, overfører jeg 346 kr til sparekonto, så det blir et rent tall, 14.000)
- Jeg klikker aldri. Med mindre jeg er beruset, så blir jeg aldri sint-sint. Når jeg blir sint, blir jeg stille og sier ingenting.
- Jeg tenker mye hver dag, på verden, menneskene der ute, kulturene, hvordan hverdagen er til de på andre siden av jorden, hvordan hverdagen er om 20 år, og om alle hemmelighetene alle mennesker der ute holder.
- I alle år, har jeg følt at jeg kan bli noe, men jeg har enda ikke funnet ut hva. Jeg føler bare at det er noe jeg skal utrette, jeg bare aner ikke hva det er. 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits