KINO, JOBB + JOBB

Hei, håper dere har det fint! Jeg har det faktisk kjempefint om tiden, er lenge siden jeg har hatt en slik periode der jeg har det ganske ålreit. Jeg jobber jo ganske mye for tiden, og denne uken bikker jeg ca 45 timer, og jeg synes det er så digg. Jeg vet ikke hva det er, men jeg trives så godt med å jobbe. Det har virkelig blitt min terapi, på mange måter. Så er det så givende, jeg er i sååå sparemodus for tiden, og ble ikke akkurat lei meg når jeg fikk lønn i dag :-) 

Ellers går jo dette litt utover bloggingen, det er ikke så sykt spennende å lese om at jeg er på jobb, spiser, ser kanskje en film også legger jeg meg. Så jeg prøver hele tiden å finne nye ting å skrive om, men så blir jeg litt sånn, er det noen som leser og bryr seg. Så jeg har hatt litt tanker om jeg skal legge ned bloggen, men så går det ti minutter og bare ikke søren, jeg er ikke ferdig enda. Det er kjekt å blogge, det er virkelig det. Jeg vil bare bli så flinkere med det tekniske, lage videoblogger osv, for det er jeg ikke så flink på. Nesten så jeg vurderer å tilby noen å gjøre dette for meg, mot penger, haha, men jeg aner ikke hva folk vil ha betalt for å redigere noen videoer. (Om du vet om noen som er helt OK på dette, og ikke skal ha flere tusen, gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!) 

Anyways, i går var jeg og Petter på kino. Vi så den nye skrekkfilmen, LYST, og den var helt ok. Det var bra effekter, og ikke dårlig skuespill, men selve handlingen forsvant litt utover filmen noe som var kjipt. Dere vet når dere ser en film, også slutter den og bare "what, hva skjedde nå?", ja sånn var det. Men vi hadde hele kinosalen for oss selv da, det var utrolig koselig. 

 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits