HVA JEG SPARER TIL

Etter jeg flyttet til min far har jeg som sagt klart å spare mye mer enn før. Før klarte jeg maks og spare kanskje en fem-hundre lapp i mnd, mens nå kan jeg spare flere tusen i mnd. Motivasjonen min for å spare er faktisk mange, derfor tenkte jeg å skrive en kort liste over akkurat hva jeg sparer til!

1: BSU, dette er vell kanskje noen alle sparer til, men for meg er det virkelig viktig. Boligmarkedet blir bare tøffere og tøffere, derfor er jeg super ivrig på å spare mye på BSU og få en decent egenkapital, og derfor er denne den kontoen jeg sparer mest på hver mnd. (Pluss rentene er jo super-nice!) Angrer faktisk litt på at jeg ikke begynte å spare på BSU tidligere, men jeg skjønte ikke hva det gikk ut på. 

2: Reise. Jeg har lyst til å reise en plass i slutten av året, aner ikke hvor enda. Men, jeg vet hvertfall at jeg vil reise en annen plass enn "typisk" syden. Jeg har tidligere vært på ferier i Kroatia, Kreta, Hellas, Spania, Italia, Bulgaria, Tyrkia oooog Danmark. Kommer ikke på flere? Nå vil jeg reise til kanskje Asia, eller en plass det er mye kultur hvertfall. Oppleve litt "hverdagen" til de lokale, og faktisk hvordan det er å leve der. 

3: Tattoveringer. Jeg har en tattovering jeg vil fikse på, men dette er jo ikke noe jeg har prioritert, da jeg alltid finner "bedre" ting å bruke pengene på. Men som sagt, dette er et av punktene. 

4: Julegaver + bursdager. Jeg har funnet ut at det er ganske genialt å begynne med julegavene i god tid. Det er like stress hver jævla desember å bruke flere tusen av lønningen på julegaver. (Ikke at det er et krav å bruke mye penger på gaver, men uansett om du kjøper en gave på et lite beløp til hver enkelt blir det fort noen hundrelapper) Derfor har jeg funnet ut at å sette av litt penger hver mnd, og begynne julehandelen på høsten er superlurt! Da blir det plutselig ikke så dyrt i desember likevell :-)

Et lite tips! Om dere handler mye på en bestemt butikk eller kjede dere handler mye på, skaff deg medlemskort! Det er sååå genialt. Jeg jobber jo på SPAR og er derfor Trumf-medlem , jeg som er ansatt får en litt høyere prosent av det jeg handler, enn vanlige kunder, men uansett så sparer du mye. Tidligere når jeg hadde så dårlig råd tok jeg alltid å overførte det jeg hadde spart opp, på kontoen i slutten av mnd for å klare meg (trange tider), men etter jeg har bedre råd så har jeg latt være å overføre, og bare på 2 mnd nå har jeg spart opp 960kr. Tenk hvor mye penger du kan få i løpet av et år! Så bli medlemskunde i den kjeden, butikken du pleier å handle i :-)

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

26.04.2017 kl.17:41

Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)
Frida Eggen

27.04.2017 kl.22:24

Victoria Larsen: Ligemåde søta!

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits