DET SKAL SÅ LITE TIL

Hei! Håper dere har en fin start på helgen. Jeg har nettopp våknet fra tidenes "power-nap". Jeg var helt ødelagt etter jobb idag, så tenkte å ta meg en liiiiten lur når jeg kom hjem. Så våknet jeg nå, da. Men men, jeg får sikkert sove igjen, måtte bare spise litt. Men, tilbake til overskriften. I dag når jeg var på jobb fikk jeg to kompliment, når jeg satt i kassa. Den ene var fra en voksen mann, som sa jeg var så vakker! Og kanskje 20 min senere, var det en jente som sa øyenskyggen min var så fin til øyene mine. Jeg ble helt satt ut, jeg ble bare sittende og smile. De to komplimentene gjorde seriøst dagen min, og det fikk meg til å tenke. Vi snakker mye om at det er lett å få dårlig selvtillit og selvbilde med et slikt kroppspress som er i dagens samfunn. Men, så tenker jeg, det skal jo heller ikke mye til for å løfte hverandre opp heller. Å få kompliment fra folk jeg ikke kjenner, gjør noe med en. Selv om det er rent overfladisk. Alle synes det er koselig å høre noe positivt om en selv, om det så er smilet eller at man virket så hyggelig. 

Jeg prøver å være så flink jeg bare kan, å si positive ting til mennesker. Mennesker jeg gjerne ikke kjenner. Første gangen var skulle si noe fint til en ukjent var jævlig vanskelig og kleint, andre gangen gikk det litt bedre, tredje og resterende hundre gangene gikk det veldig fint! Det er et så faens fint øyeblikk, kunden stresser kanskje med helge-handelen, har mye å tenke på, men i det øyeblikket jeg sier "så fin leppestift du hadde på deg!" så gjør det noe med en. De går fra et litt anspent ansikt, til å plutselig lyse opp å smile. Å kan vi få til det, med å være litt hyggeligere med hverandre, hvorfor ikke? Det gjør inntrykk på en, bare at jeg skriver dette innlegget fordi to stk gjorde det med meg i dag, sier jo sitt. Jeg tenker alltid at synes man noe er fint, så si det. Verste man kan få tilbake er et takk. 

Vi må løfte hverandre opp. Være støttespillere til mennesker vi aldri har hilset på, eller utvekslet et eneste ord med. Vi må gi kjærlighet, til alle, til og med de som ikke fortjener det. Det er kanskje de som trenger det mest.

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.02:11

Jeg ønsker deg en fin helg :-)
Frida Eggen

22.04.2017 kl.02:36

Victoria Larsen:Ha en fin helg du også!

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits