denne mååååå du se

Okei, dere husker filmen Split som gikk på kino for en tid tilbake siden? Ja, han som hadde 23 forskjellige personligheter. Når broren min var her på mandag så anbefalte han den, og jeg bare "jaaa den ja, den tenkte jeg og se når den gikk på kino", men det ble aldri noe av. Men, med tanke på at vi har ganske lik filmsmak, tenkte jeg at jeg skulle gi den en sjanse, og _FYFAEN_. Det må være den beste filmen jeg har sett på mange, mange år. 

Det handler i hovedsak om en som har 23 forskjellige personligheter i kroppen sin, alle oppfører seg ulikt, snakker gjerne forskjellige språk (britisk/amerikansk), den ene personligheten har f.eks diabetes og de andre 22 personlighetene har ikke det. Og det jeg bare elsket med denne filmen var at karakterene var så jævlig bra gjennomført. Altså, du tror nesten at rollene blir spilt av 23 forskjellige personer, før du bare ja shit det er jo samme fyren ja. Det er bare så sykt gjennomført. Så, om du liker psykologiske thrillere så anbefaler jeg denne så sykt. Er til og med sånn at jeg satt og søkte opp klipp av karakteren på YouTube etterpå, for det var så sykt fascinerende og se på, haha. Dette er ikke et sponset innlegg, jeg reklamerer bare ting som jeg liker og kan gå 100% god for! Neida, tulla, bare alltid hatt lyst til å kunne skrive den setningen, men det kan jeg forsatt ikke. 

Så vææær så snill da dere, se denne. Jeg kan garantere at du kommer til å like den faktisk. Hvis ikke? Da får du ingenting, for den er bra og sånn er det bare.

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

20.04.2017 kl.19:08

Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)
Frida Eggen

21.04.2017 kl.08:21

Victoria Larsen:Ha en fin torsdag du også! :-)

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits