skulle ønske jeg ga mer faen

Er det noe jeg skulle ønsket å gjøre mer av, er det å gi faen. Gi faen i om guttene på 16 ikke synes jeg er deilig med kort hår (akkurat dette driter jeg faktisk i også, lol), gi faen i å viske ut det den uskyldige spøken jeg skrev på bloggen, fordi noen kan bli fornærmet, gi faen i om noen ikke synes jeg er verdens kuleste og ikke vil være min bestevenn, og/eller gi faen i angsten og bare møte nye folk. 

Det hadde vært så fett å hatt den selvtilliten, og være så utadvendt. Bare møte folk og bli kjent liksom, det må være en deilig følelse. Også vil jeg så gjerne gi mer faen generelt. Jeg "øver" meg hver dag, på bloggen. Jeg prøver hele tiden å skrive den spøken som kanskje kan fornærme noen, men som de fleste skjønner er humor, skriver personlige ting jeg ikke synes er dritfunny å dele, og i det hele tatt bare skrive. Tørre å være meg selv, hundre prosent, uansett omstendigheter. For det er ikke mange som tørr det, i løpet av mitt liv har jeg ikke møtt mange mennesker som er sånn. Mange endrer seg etter hvem de er med, og ja, jeg er litt sånn selv. Det gjør meg ikke mindre ekte (eller kanskje), men, det er i noen sammenhenger jeg lar vær og "være meg selv", fordi jeg tenker det er bedre å la være. Jeg har lyst til å si at "nei, vet du hva, det var jævlig teit sagt av deg, sånn egentlig". Men jeg holder kjeft. Fordi? Fordi jeg er redd for det neste hendelseløpet. Jeg er redd det blikket som bare sier "..hva faen?.." 

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal frem til, jeg bare synes det er så fett med de som er så ekte. Er så ekte mot seg selv. Jeg har en kollega på jobb, hun misunner jeg så jævlig. Ikke for leppene, håret, eller det andre overfladiske. Men fordi hun er så jævla tøff. Hun har så mye egne meninger, og hun er ikke noe redd for å snakke om de. Ok, så er noen uenig med hun, men det ødelegger ikke hennes mening fordi, eller hennes verdier. Det er bare fett med diskusjon, for henne. Og, hun sier ifra. Hun sier ifra når noe er urettferdig, men samtidig har jeg _aldri_ hørt henne snakke negativt om noen i hele verden. (Utenom Trump, lol). Nei, hun er bare kul. Det er et sånt menneske jeg engang vil være, en som kan beskrive meg akkurat som jeg beskrev henne. Og et menneske som driter i det blikket som sier hva faen, for mine verdier er viktigere enn det blikket. For, til syvende og sist er det inntrykket du lager hos folk som sitter igjen, ikke lengden og fargen på håret ditt. 


8 kommentarer Skjul

Gutt18

19.04.2017 kl.22:01

Hei! Jeg må bare si at dette innlegget var fantastisk! Du skriver noe, som jeg tror veldig mangen kommer til og kjenne seg igjen i! Det er bra at noen skriver om temaet!

By the way - jeg synes du er direkte vakker, har ingen verdens ting og si om du har langt eller kort hår! Ha en fin kveld videre!! :))
Frida Eggen

19.04.2017 kl.22:04

Gutt18: Ååååå for en fin kommentar! Det var super koselig! <3 Ha en fin kveld videre du også :-)
Kollega 24

19.04.2017 kl.22:32

Synes du e ganske tøff og kul æ :)
Frida Eggen

19.04.2017 kl.22:35

Kollega 24:
Åååå takk, det var fint sagt da!! <3
M

19.04.2017 kl.23:19

Hei! Kom tilfeldigvigvis over bloggen din, og etterhvert som jeg leser tenker jeg bare at du må bli min venn, haha! Føler at jeg blir kjent med deg gjennom det du skriver, og du virker helt rå!
Frida Eggen

20.04.2017 kl.01:39

M: Hei! For en fin og utrolig sjarmerende kommentar. Det var såååå hyggelig og lese :-)<3 Nå gjorde du kvelden min!
Victoria Larsen

20.04.2017 kl.00:03

For et flott innlegg du har skrevet, wow! :-)
Frida Eggen

20.04.2017 kl.01:26

Victoria Larsen: Tusen tusen, takk!!

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits