10 ting som gjør meg happy - DEL EN

Etter inspirasjon av Victoria om ting man kan blogge om, tenkte jeg å skrive 10 ting som gjør meg glad. Deler det opp i to deler, slik at det ikke blir så altfor mye å lese for dere :-)

♥ Kattene mine. Er det teit å si? Haha, jeg er bare såååå glad i de, og de gjør meg faktisk glad. Om jeg er lei meg, eller stresset bruker jeg å sette meg ned og bare kose de i hjel.

♥ Å se en spennende dokumentar. En sånn dokumentar man sitter igjen og bare "wow". Det er alltid like godt å få ny kunnskap om saker, eller få informasjon som man ikke visste fra før av.

♥ Bade! Jeg elsker å bade. Uansett om det er kaldt eller ikke. Det er så forfriskende, og jeg synes det er best å bade i norsk sjø. Det er noe nostalgisk over det, og ingenting er vell bedre enn norsk sommer? Grilling, sol i fleisen, saltvann, båttur og bade. 

♥ Å ha kontroll. At alle regninger er betalt, at ingenting stresser meg. Hvis dere skjønner hva jeg mener? Å bare kan nyte dagen, for alt av ærend og plikter er unnagjort, gjerne vasket klær, ryddet rommet. Guuuud, det er så deilig det. 

♥ Reise. Det er ikke noe jeg gjør så altfor ofte, men å reise er så koselig. Og det rareste med alt, er at selve reisen er det jeg synes er mest gøy. De fleste hater jo selve forbredelsene, flyturen på 6 timer, buss etterpå osv. Men for meg er det det koseligste med hele reisen, haha. Vet ikke hvorfor, bare synes det er gøy.

Del to kommer i morgen. 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits