10 ting som gjør meg happy - DEL TO

Del to av ting som gjør meg glad.

♥ Sitte og snakke i flere timer om alt og ingenting. Det beste jeg vet, er når man bare sitter to stk alene, og preiker om alt fra liv på andre planeter, til hvordan verden er om 20 år og hvordan ting har forandret seg. Jeg elsker generelt og snakke om "tabu" temaer, slik som man gjerne ikke tar opp helt ut av det blå. Synes det er spennende å høre hvordan andre tenker, og perspektivene deres på ting. 

♥ Kjøre bil. Jeg har flere ganger tatt bilen og bare kjørt, i uvisshet om hvor jeg skal. Det er noe beroligende med å kjøre, og høre på akkurat den musikken du liker. Det beste jeg vet er roadtrip! 

♥ Rutiner. Det er noe med det, men jeg synes det er veldig deilig med rutiner. Ikke at jeg så altfor flink til å holde på rutiner, men jeg liker hverdagene der jeg må stå opp tidlig, dra på jobb, hjem. Det er deilig.

♥ Å ha ren hud. Haha, sikkert teit ting å si. Men jeg sliter så veldig med huden min, det er alltid en eller annen kvise, også er den ofte tørr. Så de få gangene jeg har skikkelig ren hud, praiser jeg lorden. Misunner virkelig alle de som har plettfri hud! Jeg hadde gått uten sminke hele tiden, om jeg hadde hatt fin hud. 

♥ Når mennesker er snille. Rett og slett. 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits