FLYTTE PÅ GÅRD

31.juli i fjor fikk katten min, RiRi kattunger. Så i løpet av de neste 3 mnd hadde jeg ansvar for 5 små søte pjusk. Jeg hadde aldri skjønt hvor mye jobb det var med kattunger, før jeg fikk kattunger selv. Herregud, det er mye som skal læres, passes på osv. Den siste mnd når de hadde blitt hus-ren, og var helt ville var den herligste tiden. Så når 3 mnd var gått, var det på tide å overlevere de til de nye eierene sine. Jeg tenker ofte på de, og det var faktisk drit-tøfft å måtte levere de til nye eierene. Man blir jo liksom glad i de, og alle har hver sin unike personlighet. Åh, savner de fælt noen dager altså. 

Det som var litt morsomt med dette kullet var at det var to "tvillingpar". To oransje, to grå også var Blackie helsvart. Sååå søte! Heldigvis har jeg god dialog med de nye eierene den dag i dag, så jeg får jevnlig oppdateringer og bilder av pusekattene. Drømmen er å flytte på gård når jeg blir eldre, å ha masse dyr. Tenk så koselig da. 
 

4 kommentarer Skjul

kreativemeeg

14.04.2017 kl.19:11

Så utrolig søte! :)
Frida Eggen

15.04.2017 kl.20:57

kreativemeeg: Jaaa, ikke sant :-)<3

22.04.2017 kl.03:36

smelter helt her eg sitter, så utrolig nydelige<3

og får litt sånn good feeling på når du sier at det hadde vært koselig å flyttet til en gård når du ble eldre med mange dyr, høres så goals ut på fredelighet
Frida Eggen

25.04.2017 kl.19:50

Anonym: Åeee så fin kommentar!! <3 <3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits