step by step

Først har jeg tatt på Bare Minerals sin fuktighetskremt! Deretter har jeg blandet Laura Marcier, make up professional colour correction foundation + Loreal lume magique i èn! Også har jeg brukt det som base, og det syns jeg fungerer utmerket. Også har jeg brukt Anastasia som conour kit! Deretter har jeg markert kinnbeina med Chandel solpudder.Her har jeg da blendet ut alt! Og da er det tid for øynene og øyenbryn! Jeg bruker alltid å ta huden først, også øyne etterpå. Jeg vet det er  mange som tar øyne først, deretter huden etterpå, men jeg synes det er enklest slik! :-) 


 

Jeg er ikke sååå opptatt av øyenbryn, da jeg har ganske fine og fyldige øyenbryn fra før av. Derfor fyller jeg disse inn med farge fra øyenskygge-pallettet "02 beige"  fra Lòreal (er så godt brukt at jeg ikke ser hva palettet egentlig heter). Fra Lòreal. 

Så markerer jeg en eye-liner ifra H&M på øyet, før jeg tar falske øyenvipper på. (Disse tror jeg er ifra H&M, men husker ikke merket, dessverre!) Så bruker jeg en svart kajal under de nedre øyenvippene, og på våtlinjen.Og her har dere litt av slutt-resultatet! Selvfølgelig mye finere i blitz. Leppestiften er i 06 lipgloss, fra QiBest, lip gloss. 


4 kommentarer Skjul

Hege Kristin

09.04.2017 kl.14:03

så fint :D

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃
Frida Eggen

09.04.2017 kl.20:51

Hege Kristin: Takk, skal sjekke ut :D
Victoria Larsen

09.04.2017 kl.17:02

Kjempe fin look! :)
Frida Eggen

09.04.2017 kl.20:51

Victoria Larsen: Takk for det<3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits