mine tatoveringer

"seefh" på ribbeina.  Sanne, Emil, Elin, Frida og Heine.

et arabisk "uttrykk" som få få veldig vet, enten kan de arabisk, eller så har jeg har fortalt de det. Det er et uttrykk fra en sang, som betyr veldig mye for meg, men veldig få som vet akkurat hva det står. Litt kleint med de arabiske kundene som leser det straight off, og ler som faen. (Det er ikke akkurat et pent sitat)

nøkkelen, som jeg samtidig tok som "seefh". Denne representerer kjærlighet, tillit og styrke. Jeg fant denne i et blad, deretter designet jeg den sånn som jeg ville ha den. Deretter ble det den og "seefh" symbolet den dagen. Åh, husker jeg var så stolt den sommeren. 16 år med to forskjellige tatoveringer, på to forskjellge plasserl 

Denne er faktisk en cover-up. Det er altså en tidligere tatovering bak der, jeg tok infinty-tegnet for en eks og han tok noter på alle knokene. Jeg bestemte meg i 2014 tror jeg det var, og bare få vekk den tatoveringen, Jeg ville ikke ha noe som minnet meg om den personen, så jeg tatoverte et djevel ansikt som jeg designet selv, i tillegg med et djevel ansikt på ene fingeren. Den ble ikke så vellykket, vanskelig og få fine detaljer på så lite plass.


Haha denne ja.. Tok den på det som virket som en legit plass i (Rhodos), og tenkte jaja dette blir fett. Det værste var at personen som tatoverte meg virket så profsejonell, men tvert i mot. Når ruren hadde falt av, så jeg at han hadde glemt og tatovere på halve skaftet på pistolen, lol! Så det må jeg fikse. 

4 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

09.04.2017 kl.17:32

Kjempe fine :)
Frida Eggen

09.04.2017 kl.20:51

Victoria Larsen: Takk<3
Kristine

09.04.2017 kl.19:46

Kjempefine! ♥
Frida Eggen

09.04.2017 kl.20:51

Kristine:
Takk<3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits