min mamma

Uavhengig av hva jeg og min mor har opplevd, uenigheter osv, så er jeg veldig stolt av henne. Hun har gjennomgått veldig mye som barn, ungdom og som voksen. Jeg er så glad hun fikk følge drømmene sin når hun ble "voksen" i form av musikk. Hun har jo alltid vært lidenskapelig ved musikk, men så fant hun Heine (stefaren min♥) og siden har de to holdt på med musikk. Og jeg synes det er så fint, for det viser at det aldri er for sent for å følge drømmene sine.

 
Jeg har også tatt en tatovering som er en familie-tatovering. Denne tok jeg når jeg var 15/16?. Jeg fikk lov til å ta denne (+en til hehe) fordi det var en familie-tatovering + alle i familien har tatoveringer, og fordi vi synes det er .. fett? Og, dette er en familie-tatovering, derfor fikk jeg lov! Jeg hadde vell ikke fått lov om det var en helt betydningsløs tattis, men dette er altså en tatovering alle i familien vår har, og jeg ville gjerne være en del av det. 
 
"Seefh " sanne, emil, elin, frida og heine ♥ Som da altså er Sanne, min lillesøster. Emil, min storebror, Elin, min mamma, frida = moi, og Heine min stefar! 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits