påskefever?

Hei og god kveld. Jeg presterte å sovne når jeg kom hjem og våknet for ikke lenge siden. Var på jobb til 16.00, også var det rett til farmor for å spise. Det var veldig koselig ♥ Farmor er over 80 år, men det skulle man søren meg ikke tro. Hun er sprekere enn meg, jo! (Skal ikke så mye til, but you get the point). Også er hun så fin og snakke med, en klok dame. Vet at alle sier det om sine bestemødre, men hun er virkelig one of a kind. 

Jeg har for første gang jeg kan huske påske-følelse? Vet ikke hva som skjer jeg, ikke skal jeg ha ferie eller noe, men har gått og følt det har vært påske lenge nå, haha. Ikke får jeg julestemning, men jeg får påskestemning? Rart. Var så deilig vær idag også, kan hende det er noe med det? Alle går rundt og er litt ekstra glade! Det er så deilig. Egentlig tenkte jeg og ta meg fri den lørdagen, slik at det blir en mini-ferie, meeeen siden det er så bra betalt den dagen bestemte jeg meg for å jobbe likevell. Har ikke lagt noe planer i påsken heller, så hvorfor ikke. 
 


Huff, nei jeg får prøve å sove litt igjen. Kjenner jeg er sliten etter denne jobbuken. Håper dere har en fin start på helgen, så snakkes vi mer i morgen :-)

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

08.04.2017 kl.11:28

Jeg ønsker deg en flott lørdag :-)
Frida Eggen

09.04.2017 kl.20:52

Victoria Larsen: Håper du hadde en fin lørdag også:)

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits