MIN FAVORITT...

Min favoritt-artist:
Åhhh, vanskelig faktisk. Men tror jeg må si Rihanna! Jeg har digget hun siden Pon De Replay kom ut, faktisk. Og når Umbrella kom ut var jeg bare frelst. Den dama er jo rå, attituden og alt. Er jo ikke uten grunn at den ene katten min heter RiRi, haha. 

Min favoritt-tvserie:
Står mellom Modern Family og Breaking Bad. Modern Family synes jeg er lattis, og greit som "bakgrunnstøy", mens Breaking Bad er jo bare helt fantastisk. For en gjennomført serie, selv om slutten er hjerteskjærende.

Min favoritt-låt:
Av alle sanger tror jeg det må være Kiss from a rose. Herre_GUD_ den er fin ♥

Mitt favoritt-dyr:
Katt! Haha, er ikke noe tvil engang. Hunder er fantastiske, på en annen måte, som alle andre dyr. Men synes bare det er noe ekstra kos med katt. 

Min favoritt-måned:
August, tror jeg! Det er noe med sensommer i Norge. Det er så deilig, og synes august er en så koselig mnd, og som jeg kan erfare er det også da de varmeste sommerdagene oppstår.

Min favoritt-matrett:
Klubb/raspeballer/komle! Nam. Det er favorittretten min. Det er noe jeg også veldig sjeldent spiser, så da blir det ENDA bedre! 

Tenkte jeg skulle begynne med en sånn spalte, fast hver uke. Så får dere lære dere å kjenne meg, på litt flere områder. Var ikke det litt lurt? Jeg selv følte meg kjempelur hvertfall ;-)

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits