MINE FAVORITTPRODUKTER

Tenkte jeg skulle dele mine favorittprodukter med dere! Keep in mind at alle produktene er godt brukt, så de er ikke akkurat et pent syn, haha. Disse produktene bruker jeg som regel daglig, og er de jeg trenger for å se litt fresh ut. 

♥ Øyenskygge palett fra Loreal

Jeg synes brune toner er veldig fint til blå øyne, fargene er helt OK pigmenterte noe jeg synes er greit. De holder som regel gjennom hele dagen også, med mindre man er veldig aktiv og tar seg mye på øyene. 

♥ Chanel solpudderDette solpudderet hadde jeg egentlig ingen planer om å kjøpe, når jeg kjøpte det. Jeg har alltid vært helt avhenging av solpudder, hater å føle meg blek i ansiktet. Synes det utgjør såå mye for mitt ansikt, av å ha litt solpudder. Anyways, jeg fikk det anbefalt av hun som jobber der, og tror jeg har brukt det hver dag siden. Det er snart 1,5 år gammelt, og over halvparten er igjen. Veldig mye produkt for pengene hvertfall!

♥ Blush fra H&M

Denne blushen er faktisk sykt bra! Tror jeg betalte 20 kr for denne en gang i tiden, og herregud den er så pigmentert. Trenger bare å pittelitt på kosten, for at det er nok. Denne har jeg begynt å bruke mer i det siste, da det er så fint med litt farge i kinnene. 

♥ Fuktighetskrem fra Bare MineralsJeg sliter som sagt veldig med kombinert hud. Tørr på hake og rundt neseområdet, men veldig oljete t-sone. Derfor fikk jeg anbefalt denne, og t-sonen har blitt mye bedre etter jeg begynte å bruke denne. Nesen er ikke så tørr lengre heller. Denne lukter så godt, og huden er kjempemyk etter du har tatt den på. Litt stiv i prisen, men den varer lenge. 

♥ Concealer fra IsadoraHands down den beste concealeren jeg har prøvd. Jeg fikk denne som vareprøve av moren til Petter, og dette er vell den 6. boksen jeg har tror jeg. Den har også anti-dullness, den er magisk om du sliter med mørke ringer rundt øyene. Jeg håper de aldri slutter å produsere denne, for den er lifesafer. Den er litt "kremete" i konsistensen, så ikke så lurt å legge baking pudder over dette, da det kan bli litt kakete. 

Håper dere likte innlegget! Har dere noen sminkefavoritter? 

2 kommentarer Skjul

Helle

02.04.2017 kl.22:49

har et lignende øyenskyggepalette selv som jeg elsker!<3
Frida Eggen

02.04.2017 kl.23:19

Helle: Ja ikke sant! <3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits