FEM TING DU (KANSKJE) IKKE VISSTE OM MEG

♥ Jeg drømmer _hver_ eneste natt, og jeg husker som regel alt jeg drømmer. Ikke bare i glimt, men alt liksom. Så jeg har en mappe som heter "drømmedagbok" der jeg skriver ned alle drømmene mine, ikke vet hva jeg skal med de notatene, men gøy å lese gjennom av og til. 

♥ Som jeg kan huske, har jeg aldri sett noe barne/disney-program. Jeg så ikke løvenes konge før 2011, liksom. Vet ikke hvorfor, eller om jeg bare har glemt det, men har aldri sett Hanna Montana (skriver jeg det riktig i det hele tatt?), Alladin, Pocahontas osv. 

♥ Jeg flyttet fra Trøndelag når jeg var 5-6 år, til Bergen. Likevel har jeg aldri lagt om noe på dialekten, jeg har kanskje endret noen ord bevisst så de skal skjønne meg enklere, men aldri lagt om noe tonefall. Jeg sliter faktisk mer med å skjønne trøndersk, enn bergensk, og ofte på jobb skjønner jeg lite av hva de eldre sier, særlig hvis de snakker fort.

♥ Jeg har alltid vært mer guttejente, enn jente-jente. Når jeg var 7-8 år ønsket alle andre jentene seg klær, sminke osv, jeg ønsket meg cross, haha. Og det fikk jeg! Pappa lærte meg tidlig å kjøre cross, gire og hvordan å kjøre. Så når jeg skulle ta sertifikatet til bil gikk det ganske greit, og måtte bare ta de nødvendige timene for å kjøre opp. Og nå vil jeg også ta båtlappen!


♥ Jeg har alltid vært veldig skoleflink, jeg tok ting veldig enkelt. I 2 klasse (tror jeg) fikk jeg pensum i norsk for 7.kl. Ungdomsskolen gikk greit, men videregående ble tøff. Både av personlige grunner, men også fordi jeg alltid hadde tatt ting så enkelt, så det å plutselig måtte lese og gjøre lekser flere timer om dagen ble en veldig vanskelig overgang. Jeg angrer så fælt på at jeg ikke tok vgs mer alvorlig, virkelig. Jeg er så stolt over de som klarer å gjennomføre vgs! Dere er knallflinke!! 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits