SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ♥ DEL 1

 Har du vært på mange konserter? I så fall; hvilke?
Nei, jeg har ikke vært på mange. Jeg har vært på Anastacia konsert, haha. Jeg var blodfan når jeg var mindre, den stemmen og den rå dama da! Ellers har jeg vært på noen av A-laget sine konserter og Yoguttene. Kommer ikke på flere? Jo! Wiz og A$AP, også var jeg i Gøteborg for å se MGK, meeeen jeg hadde fått i meg litt for mye alkohol så kvelden tok andre retninger. 

♥ Hvilke steder har du mest lyst å besøke og hvorfor?
Hm, jeg har ingen spesifikk plass jeg vil reise. Før hadde jeg veldig lyst til å besøke Bora Bora og Maldivene, men det er blitt så mainstream, alle vil liksom reise dit. Jeg vet jeg hvertfall vil besøke plasser med mye kultur. Jamaica har jeg veldig lyst til å besøke da. 

♥ Hva er favoritt tingen din og finne på med venner?
Egentlig bare å chille. Det å kunne se en film eller serie, snakke og gjøre ingen verdens ting. Det er så deilig det.

♥ Har du kjæreste? Kan du legge ut bilde av dere?
Jeg tror ikke vi betegner oss som det, men ja vi er vell det. Det er oss to. Ja det kan jeg gjøre!♥ Vil du komme til Stavanger?
Selvfølgelig vil jeg det! :-)

♥ Dine 3 svakeste sider og 3 positive sider?
Mine 3 svakeste sider er at jeg er veldig utålmodig, sta (tar aldri feil vettu) og at ting skal gjøres på min måte. Min måte er rett, alt annet er feil lol.
Mine 3 positive sider er at jeg er veldig forståelsefull, finnes ikke fordomsfull og når jeg er glad i noen, er jeg fryktelig glad i de og kunne gjort så og si alt for de.

♥ Hvis vennene dine skulle beskrevet deg hvordan ville de beskrevet deg?
Hmmm, hvis du spør den rette personen vil de si at jeg er morsom. At jeg stiller opp så mye jeg kan, og at jeg er snill? Håper jeg! Haha. 

Del 2 kommer i morgen.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits