SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ♥ DEL 2

♥ Fremtidsplaner?
Vanskelig og si! Ene dagen vil jeg bli psykolog og jobbe med vanskeligstilte ungdom, andre dagen vil jeg bli veterinær og en annen dag vil jeg bli forfatter. Alt jeg vet er at jeg vil ha et stabilt liv, et typisk a4 liv. Det er drømmen, uansett hvor kjedelig det høres ut. 

♥ Hvilken sex stilling foretrekker du?
Haha, fyfaen. Stakkars pappa som leser dette. (Hopp over dette pappa!!!!) Jeg vet faktisk ikke, varierer liksom. Det jeg derimot ikke synes er digg er doggy, føles ut som penisen skal gå i gjennom ryggen, jo. 

♥ Har du hatt noen kjønnssykdommer? 
Dette er jeg faktisk stolt over! Nei, jeg har aldri i mitt liv hatt noen som helst kjønnssykdom. Tro meg, jeg dømmer ingen som har hatt det, det er jo ganske normalt. Men, er bare ganske fett at jeg passerte 20 årene uten det.

♥ Ser du paradise???? hvem av jentene synes du ser best ut og hvem av gutta?
Ja, det gjør jeg. Tradisjon! Av jentene synes jeg det er vanskeligst. Hun Sofie kanskje? Vet ikke om det er det hun heter, men hun med ombre hår, og snakker østlandsk. Av guttene synes jeg kanskje Kevin, for synes han er så lættis type, eller Aleksander. 

♥ Er du politisk engasjert?
Både ja, og nei. Ja jeg er politisk engasjert å prøver og følge med på ting som skjer, og er med i grupper for å holde meg oppdatert. Men, om noen begynner å snakke om politiske saker og virkelig går i dybden på det, daaaa sliter jeg ass. 

♥ Hvor går grensa di for hvor utfordrende bilder du tør/vil legge ut på nett?​
Hmm. Si det du. Jeg synes kropp er fint, uansett form/fasong. Og du er liksom "slut" om man legger ut et lettkledd bilde av seg selv, sånn skal det ikke være i 2017 ass. Man skal kunne være stolt av kroppen sin, å legge ut bilde av den, uansett om du ikke er PT eller er på sydenferie i GranCa liksom. If u get my point? Vi slutte med den der slutshamingen, det er ikke fett lengre. Man er ikke hore om man legger ut et lettkledd bilde, ikke om man har sex med 170 mannfolk heller. Men grensa går der jeg føler for det. Man kan ta to bilder, med like lite klær, men med to forskjellige settinger, og utfallet kan være helt forskjellig. Man kan enten fremstå som pornografisk, eller vakker. Begge skal være like greit.

♥ Har du kjæreste og hva synes han om at du deler lettkledde bilder av deg selv?
Ja, jeg har kjæreste. Han har virkelig vært støttende. Han forstår synet mitt, etter 2 år sammen har han begynt å forstått hvordan jeg ser på det. Hvis jeg legger ut et lettkledd bilde er det ikke for å hooke likes, eller få ligg, men fordi jeg vil. Fordi jeg synes bildet er fint, så enkelt som det.

♥ Hvem er dine nærmeste venner? Fortell litt om dem.
Mine nærmeste venner er vell Camilla, Silje, Tina og Lisa. De alle er helt forskjellige! Og jeg elsker det. Camilla er funny, hun jeg har mest til felles ved, opplevd kanskje mest med. Hun er der alltid, uansett. Hun setter alltid alle andre foran seg selv, noe som er en bra egenskap men kan også føre til at hun glemmer seg selv litt. Camilla er fantastisk, jeg setter så pris på hun, og hun den barndomsvennen jeg har kjent lengst. Silje er litt eldre, og er rå på og gi råd. Hun er 100 prosent ærlig, om jeg sender en selfie og spør om jeg skal legge den ut, kan hun fort si "nei, you can do better", haha det er så fett. Hun har opplevd mye, og har mye livserfaring. Veldig takknemlig for at jeg har en Silje i livet mitt. Tina er den jeg har kjent kortest, men for ei loco dame! Hun er helt rå. Jeg kjenner ingen som er så rå som hun. Hun tar ikke dritt fra noen, og det digger jeg. Tina er den vennen som det kan gå fler uker mellom å snakke med, men ingenting er forandret når vi først snakker igjen. Lisa er mitt søskenbarn, og vi har kjent hverandre hele livet (naturligvis). Hun er også bare året yngre enn meg, så vi har alltid vært veldig nære. Vi har alltid vært veldig forskjellige, men også like. Det båndet vi har, er jeg så glad for. Hun er virkelig noe for seg selv, og alltid der for meg, bryr seg veldig mye om meg. <3 Alle vennene mine er jeg glad i, og de alle er helt forskjellige, noe jeg elsker. 

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

01.04.2017 kl.13:50

Så flotte svar :)
Frida Eggen

01.04.2017 kl.17:20

Victoria Larsen:
Tusen takk, ha en fin helg! <3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits