IM ALIVE, BARELY

Hei søtinger! Jeg har hatt en litt "ufrivillig" pause i helgen. Eller, ufrivillig og ufrivillig. Ikke aner jeg hva som skjedde, men jeg hadde null energi i helgen. Jeg ville bare sove, sove og sove. Orket ikke å rydde, dusje, såvidt spise, dra på butikken (måtte når jeg var tom for snus, men det tok nesten en dag før jeg orket å dra). Vet ikke hva greien var jeg, men sånn var det hvertfall. Messenger ble ikke åpnet på 3 dager, og meldinger ble ubesvart frem til i dag. Så igår fikk jeg ikke sove da, så jeg døgnet for å ikke forsove meg til jobb. Så gjett hvilken frøken som er helt ødelagt nå? :-) Jeg sitter å prøver å gjøre alt jeg kan for å ikke sovne, siden jeg skal nedover på jobb igjen kl 20.00 på sikkerhetskurs. Men, bare å bite tenna sammen! 

Så eneste jeg faktisk har gjort i helgen var å game ps4. That's it, og se 3 sesonger av Dexter. Haha, snakk om å utnytte helgen ass. Nesten så jeg har fått et elsk-hat forhold til helg. For når jeg jobber i ukedagene har jeg energi å alt er greit, så kommer helgen, da orker jeg nesten ingenting. Er liksom ikke at jeg virkelig utnytter tiden, heller ei motsatt.

MEN, nok snakk om det! Jeg skal endelig prøve å få svart på spørsmålsrunden. Kanskje jeg skal prøve å få spilt den inn nå? Problemet er bare at jeg aner ikke hvordan jeg klipper videoer osv. Så ser for meg at jeg sitter å spiller inn en video på 20 min, for å si ikke kan klippe eller gjøre noe med den, så er alt waste liksom. Herregud, jeg er så overtrøtt nå, babler i vei. Så må jeg bare takke alle dere som orker å lese denne bloggen, selv nå når jeg ikke har blogget på noen dager, er dere innom. You guuuys ♥

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits