5 mål; 2017

♥ Spare, spare, spare. Det er så mye jeg vil spare til. Utdanning, reiser og bsu. Det er motivasjonen min! Jeg må bare bli enda litt flinkere til å spare.

♥ Slutte å snuse! Det er noe jeg faktisk har skikkelig lyst til. Jeg har sluttet med snus 2 ganger, begge gangene holdt jeg meg i ca 3-4 mnd så begynte jeg på igjen. Det endte med at jeg småspiste konstant, så det ble liksom ikke så mye penger spart likevell. Men nå har jeg altså lyst til å prøve å slutte helt, herregud tørr ikke å tenke på alle pengene jeg kunne spart på den snusen. Kan jo fort gå 5-6 bokser i uken.... Det blir noen tusen i året det, ja. 

♥ Bli mer trygg på meg selv! Jævla klisjè, men jævla sant. Jeg vil tørre å ta plass, tørre å si den dårlige spøken som helt sikkert ikke er funny i det hele tatt. Tørre å si det jeg mener. Tørre å si i fra, når man eller andre blir urettferdig behandlet. Er så mange ganger jeg tenker over ting, så når jeg kommer hjem så bare "åååh hvorfor sa jeg ikke bare det?"

♥ Dyrke hobbyene mine. Jeg vil bli enda flinkere til å blogge, til å ta bilder, skrive mer, utfordre meg selv. Tørre å satse enda et steg. Jeg har jobbet hardt og inherdig for å i det hele tatt kunne gjøre det jeg gjør nå, men jeg vil bli enda flinkere. Enda tøffere. 

♥ Tørre å være mer personlig. Det er ganske få som kjenner meg, virkelig godt. Jeg er en ganske lukket person. Ja, jeg kan stå å fortelle om ting som har skjedd ganske overfladisk. Stå å fortelle om det og det som skjedde, men det gikk fint liksom. "Det plaget meg ikke, og jeg tok ingen skade av det." Jeg vil kunne skrive om det. Få en eller annen "closure". Jeg har gått til utallige psykologer, men har liksom ikke funnet den closuren enda. Den der som bare, åh ja det er OK. 

(6. Vil kunne klare å bli brun på resten av kroppen, utenom magen og beina. Og tørre å legge ut horebilder av meg selv, uten å føle skam de neste 7 dagene.) 

6 kommentarer Skjul

Thomas

25.03.2017 kl.01:56

Utrolig flotte bilder av deg! Ikke mye å skamme deg over her! Fine mål du har satt deg også, by the way. Stå på videre, både med bilder og alt annet!
Frida Eggen

25.03.2017 kl.02:09

Thomas:
Åh tusen takk! Det var en fin kommentar :-)
radioten

25.03.2017 kl.02:48

Bare hyggelig det vet du, sjelden jeg tar meg tid til å kommentere blogger, men en gang iblant dukker det opp ting jeg bare mååå kommentere på....hehe.
Frida Eggen

25.03.2017 kl.02:49

radioten: Ntå, da er det enda koseligere!<3 Ha en fin kveld videre du :-)
radioten

25.03.2017 kl.02:52

En fin natt videre ønskes deg også, og takk for de fine tilbakemeldingene på kommentarene mine! Hyggelig når man får noen ord tilbake også. Skal ikke se bort fra at du hører mer fra meg.
Frida Eggen

25.03.2017 kl.02:54

radioten:
bare hyggelig, og skulle bare mangle! så koselig! <3 god helg!

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits