serier du MÅ se!

Nå skal jeg tipse dere om noen serier som jeg for tiden kan se langt på natt, og som er super spennende. Jeg elsker virkelig sånn typ serier med krim og gåter. Så lenge jeg kan huske har jeg vært fascinert av krim, mord, folk som forsvinner, hvordan mordere tenker osv. Høres sikkert helt psycho ut, haha, men jeg synes det er så interessant. Det, og universet. 

 

                                                                   D E X T E R ♥

Åhhh jeg elsker denne serien, og denne mannen. For et skuespill! De fleste vet vel av denne serien, men for de som ikke gjør det skal jeg prøve å forklare kort. Det handler om Dexter som ikke eier noe følelser, what so ever. Ingen kjærlighet, ingen empati, ingen hat, ingenting. Han har blitt lært opp av sin stefar, som er politi, hvordan å oppføre seg som om man har følelser, og hvordan å skjule mord. Dexter har et instinkt av å drepe, og ved hjelp av stefaren din "kodeks" dreper han kun mordere. Og ja, han jobber også i politiet, haha! Sjukehus. 

                                                                    E V I L, I


Dette handler også, overraskende nok, om mordere. Vi får gjennom drapsmannen sine dagbøker, vitnemål og utsagn vite hvordan han tenker. "Drapsmannen" snakker gjennom hele episodene. Vi får se drapssaker, hvor de da går frem hvordan de finner gjerningsmannen og hvorfor han gjorde som han gjorde. Ikke at jeg ble så mye klokere egentlig, da drapsmannen bare har et mindreverdighetskompleks som regel. Sitter å rettferdighetgjør hvorfor han har drept 6 jenter liksom. 

                                                          D I S A P P E A R E D ♥

Denne serien handler det den rett og slett heter, folk som har forsvunnet. Ikke bare har de forsvunnet, men det er som om de er slettet av jordens overflate. Det er så sykt hvor "lett" man kan forsvinne, om den rette finner deg. Man tenker jo ikke over sånne problemstillinger som regel her i trygge, lille Norge. Men tenk da, i Usa forsvinner det noen hver eneste dag. Og det er ikke bare èn. I denne serien får man se hva som skjer før den savnede forsvinner, og ettertiden. Det er så sykt at sånt skjer, og hver eneste episode sitter jeg og tenker "hvor er du i dag? har du det bra?" De er jo som regel antatt død, men jeg har fremdeles et håp. Om at noe bedre skjedde. :( ♥

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits