bidrar jeg til kroppspress?

Kan jeg få like kroppen min, når jeg er naturlig tynn, uten å bidra til kroppspress?
Kan jeg legge ut sommerbilder uten å føle at jeg får andre til å føle det dårlig ved seg selv?
Eller.
Kan jeg legge ut et bilde bare.. fordi? Fordi jeg vil. 
Ikke fordi det er sommer, eller at jeg har trent, men fordi, jeg vil?Eller er det bare greit om man har noen kg ekstra, og er "modig"? 
For, jeg vil si det er ganske modig av "oss-som-ble-født-naturlig-tynn-men-ikke-kan-hylles-fordi-det-bidrar-til-kroppspress" jenter å legge ut bilder også. 
Det er like skummelt for oss også.

Jeg misunner jenter hver dag. Som er større enn meg. Som er vakrere enn meg. Som er smartere enn meg. Oftest den siste. Men, er alt en konkurranse. En jævlig teit konkurranse, om å være penest. Har vi ikke viktigere ting å være? Snill, omtenksom, en snill venninne, kjæreste? Er ikke det viktigere?

Jeg elsker kvinnekroppen. Jeg elsker kropp. Jeg elsker å føle at jeg selv er fin. Er det galt? Bidrar jeg til kroppspress ved å legge ut bilder der jeg føler meg fin? Jeg vet ikke.I motsetning til da jeg var 16 år er jeg hvertfall ærlig. Jeg er meg.  For engangsskyld, det er ekte. Og er det feil å være ekte? Eller skal man kamuflere seg for å være .. ikke-ekte? Det er et sårt tema. Jeg kan legge ut bilder som får jenter til å føle at de ikke er bra nok, ved å se ut som det jeg gjør. Men det er aldri meningen. Dette er en tribute til meg selv, som alltid har blitt fortalt at jeg er for tynn, og ingen tynn jente kan være sexy. 

Jeg liker dere, uansett. Seriøst! Om dere er 100kg, 40kg, har dreads, er mørkhudet, blek, har fregner, har restylane, en annerledes klesstil. Jeg liker dere! Nettopp fordi dere er ekte til dere selv. Du er den du vil være, og det krever en enorm styrke. Det er det viktigste. 

6 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.23:25

Så utrolig bra innlegg, sier jeg bare! Er det ikke rart hvordan noen ser på dette med kroppspress? Jeg mener ikke at det er det, uansett hvordan man ser ut. Jeg har selv noen kilo ekstra og er stolt over det. Men, jeg blir utrolig inspirert av dem som kan legge ut bilder av sin kropp og være stolte av den! Du er en av de og takk for at du delte dette innlegget med oss. Du er flott, foresten - akkurat slik DU er! <3
Frida Eggen

19.03.2017 kl.15:30

Victoria Larsen: Åe for en fin kommentar! <3 Vi alle er flotte på hver vår måte, 50 kg eller 80! God klem til deg!
Thomas

25.03.2017 kl.02:07

Jeg liker bildene dine, flott at du deler dem med oss, jeg liker slanke jenter, men helmaks å se bilder av både slanke og lubne jenter såklart, og jeg syns ingen skal droppe å legge ut bilder av seg bare fordi de er redde for å såre andre eller skape kroppspress. Har sett gjennom flere av bildene du har i innleggene dine her og jeg digger dem alle sammen...du er skikkelig flott, så vær stolt av deg selv og kroppen din. vi må ikke ta oss for nær av janteloven!
Frida Eggen

25.03.2017 kl.02:09

Thomas: Tusen takk for det! Ja, man må bare gå sin egen vei for å komme noen vei. Uansett om man er naturlig slank eller ikke, skal det være like greit for begge parter å legge ut lettkledde bilder. Begge er like fine! Ha en fin dag videre, du <3
radioten

25.03.2017 kl.02:51

Det er jeg helt enig i. Lettkledde bilder er bare positivt så lenge de ikke er vulgære men "bare" sexy. Og dine er skikkelig sexy! Tror jeg må kikke nøyere gjennom bloggen din etterhvert...hehe.
Frida Eggen

25.03.2017 kl.02:54

radioten:
takk for det! og er enig der ;-) ja gjør gjerne det <3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits