"angst" av meg selv

Jeg synes det er "rått" og utlevere seg selv på den måten man gjør, når man skriver blogg. Alt fra naboen, kollegaen, til crushet i 8. kan lese det du skriver. Jeg synes det er drit-skummelt, og det hender at jeg av og til får angst etter å ha blogget. Ja, for real. Tørr ikke å logge innpå blogg.no for å sjekke, for jeg frykter det som vises der. Når jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg også blogg, siden interessen alltid har ligget der. Når jeg hadde blogg på ungdomsskolen fikk jeg stygge kommentarer på nesten hvert et innlegg. Men nå har vi vokst opp og etter jeg startet denne bloggen har det ikke vært en eneste negativ kommentar. Det er deilig, men frykten er der enda. At den ene kommentaren som gjør meg usikker på hele bloggen, kommer.

For noen er det enkelt å utlevere seg selv. For noen er det vanskelig. For noen er det et behov. For andre er det et ønske. 
Jeg elsker å skrive. Alltid har jeg ønsket meg en jobb som består av å skrive, om det er blogg, journalist, forfatter. Noe. Jeg må bare prøve, ikke sant? 
Har jeg prøvd å ikke lykkes er det lettere og akseptere, enn å aldri prøvd 

Men.
Jeg har bestemt meg. Det får bare så være. Mitt mål for 2017 er å ikke bry meg så mye. So-fucking-what om naboen, kollegaen eller crushet fra 8.klasse himler med øynene når de leser bloggen. Det får bare være. Skal man klare å gjøre noe man liker, oppnå noe, så må man gjennom en del ubehagelige situasjoner eller hinder for å komme dit. Ellers hadde jo alle vært på topp. Det er dette jeg vil. Det er så lite, men gir meg så mye. 

4 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

16.03.2017 kl.15:09

Så tøft av deg å dele!
Frida Eggen

16.03.2017 kl.21:54

Victoria Larsen: Tusen takk søte <3
Jenny

27.03.2017 kl.22:05

Takk frida. Så sinnsykt bra skrevet, og jeg kjenner meg altfor godt igjen! Kanskje jeg skal tørre å forsøke igjen jeg også?
Frida Eggen

28.03.2017 kl.15:23

Jenny: Tusen takk for det! Ja, go for it! Det har hvertfall hjulpet meg veldig, ta opp kampen og stå i det :-)

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits