denne uken!

Akkurat nå ♥
Nå sitter jeg og blogger, ser på "hva feiler det deg?" på Nrk1 og Riri ligger på fanget mitt. 

Ukens bilde ♥

Ukens sang ♥
Denne her.

Ukens tanke ♥
Hmm, alt dette med kroppspress, pornokultur, samfunn o.l. Jeg vet liksom ikke hvor jeg skal starte, for det er et vanskelig tema å snakke om. Man vil få fram poenget sitt, men uten å tråkke noen på tærne. Jeg har faktisk holdt på med et innlegg om dette i 2 dager, men får meg ikke til å publisere da jeg ikke er 100% fornøyd enda. 

Ukens irritasjonsmoment ♥
Jenter/kvinner(?) som blokkerer meg på facebook, for å så oppheve blokkeringen en uke etterpå, også er det påan igjen. Det er bare til å legge meg til som venn , så kan du stalke så mye du vil <3 Det er litt trøttende, når det har pågått i snart 5 år.

Ukens tv-serie ♥
Jeg må sovne til noe hver eneste kveld. Jeg kødder ikke, hver _eneste_ kveld. Det er ganske slitsomt, men om jeg ikke har noe å lytte på blir jeg .. nei jeg klarer det bare ikke. Sånn har det pågått siden 8 klasse. I stedet for å se Friends for 78.gang på rad, eller Modern Family har jeg sett Dexter på nytt! Jeg liker å se på ting jeg har sett på før, så jeg vet hva som skjer om dere skjønner? Sånn at jeg ikke får den trangen at jeg bare se hva som skjer, for jeg vet det jo allerede!

Ukens matrett ♥
Nachos! Også vet jeg at dette ikke er en matrett, men klementiner! Herregud så godt. Har ikke spist det på år og dag, men nå er det virkelig søte og saftige. Mmmm!

2 kommentarer Skjul

Victoria

11.03.2017 kl.00:27

Flott innlegg!
Frida Eggen

11.03.2017 kl.00:37

Victoria:
Takk, Victoria! <3

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits