PAKKER I POSTEN

Åh er det noe jeg synes er så gøy, er det å få pakker i posten. Spesielt fra Ebay, da man kanskje gjerne ikke husker helt hva man bestilte, eller hvordan det egentlig ser ut in real. Jeg har nå gått og ventet på en spesiell øyenskygge, fra Dazzlize. Og idag fikk jeg den!! :-) Litt skuffet siden det ikke ble helt rett med tanke på bestillingen, men jeg gleder meg så mye til å teste de ut likevell. De skal visstnok være veldig pigmenterte, og sitter godt på. 

Bestilte også litt diverse koster, øyenbrynspenn, øyevipper, primer, settingspray osv. Ikke alt kom idag, men bare litt. Da har jeg enda mer å glede meg over. Med tanke på at resten var veldig billig, og betalte kanskje typ 10-20 kr pr ting så forventer jeg ikke all verden. Men det er gøy å prøve seg litt fram, også liker jeg å mikse bruket litt. Passer det ikke til rouge, så kanskje det kan være en fin undertone til øyenskygge osv :-) Gøy å eksperimentere, og prøve seg frem. 

Fremover skal det bli bedre blogging, savner det å bare skrive akkurat det jeg tenker på. Men det vil jeg gjerne bruke litt tid på, å ikke rushe det. Det blir uekte. Jeg vil det skal være ekte, fint og noe jeg kan være stolt av å publisere. Derfor har det blitt litt overfladiske innlegg nå i det siste, siden jeg fremdeles jobber en del. Samtidig, tror jeg det blir mye bedre når jeg får kamera. Skikkelige bilder = bedre blogging. Håper dere alle har det fint, og husker å ta et pust av og til. Nyt de små tingene, som kanskje ikke betyr så mye, men som utgjør hele hverdagen <3

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

16.08.2016 kl.21:27

Så mye fint!
Frida Eggen

17.08.2016 kl.23:35

Henriette Celin:
Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits