5 favoritter på instagram

Jeg tenkte å lage en kort liste over noen av favorittene mine jeg følger på Instagram. I denne omgang kjører jeg bare 5 stykker siden det fort kan bli en lang liste hvis jeg skal ramse opp alle jeg liker, og jeg personlig synes det er veldig kjedelig å lese en evighetsliste nedover en blogg. 

@kevinvagenes. 
Noen husker han kanskje fra tv-serien Kollektivet, som gikk på tv2? Uansett, han er bare hysterisk morsom. Elsker karakteren "Birthe" han gjør. Han er kreativ og jeg synes det er godt gjort og klare å være morsom 99% av tiden på Instagram. Jeg klarer det 0% av tiden, foreksempel. 

@science.
Det er jo ingen hemmelighet at jeg rett og slett elsker vitenskap, ting som man kanskje ikke helt kan forklare, og hvorfor er ting som de er? Her får man mye ny informasjon innefor forsking, forklaringer på forskjellige hendeleser, historiske ting som man kanskje ikke engang visste har skjedd, og bare fenomen som er veldig interessant. Synes jeg da! Kan sitte i flere timer jeg, å bare scrolle nedover, lese på hvert et bilde for å så søke opp på google mer om emnet osv. Haha.

@hoodclips.
Helt enkelt og greit en morsom side, med lattis bilder og videoer.


@renpoesi
Åh for en nydelig side dette er. Jeg kan aldri få nok av dikt, og det er akkurat denne brukeren stappfull av. Mye gamle, nye, rare og fine dikt skrevet av forskjellige person om rundt om hele Norge. Om du er litt lei deg, eller nedfor en dag er dette virkelig en fin side for å få tankene på andre ting. 


@norskehemmeligheter
Denne siden tror jeg kanskje er favoritten min, all time. Det er så sykt mye bra! Alt fra noe man skammer seg over, til hvordan man egentlig har det. Helt ufiltrert, siden bildene som blir sendt inn er anonyme. Så man kan rett og slett skrive sin største hemmlighet, for å sende inn. Og det fineste er alle kommentarene, jeg har aldri sett en nedlatende kommentar ang bildet som blir lagt ut. Det er bare fullt av tips, råd og støtte. Åh, kjærlighet dere. 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

Frida Eggen

Frida Eggen

20 år, Steinkjer. Alt fra hverdag, til veldig personlig.

hits